Hvem er jeg

Jeg hedder Nelly, er 60 år, bor sammen med Erik, og har arbejdet som kommunal dagplejemor i 39 år, og som privat dagplejer i 2 år. Jeg har to voksne børn på 43 og 40, og fire børnebørn. Jeg startede mit eget pasningstilbud op pr.1 feb 2014.
Et pasningstilbud jeg håber folk vil vælge, da jeg brænder for arbejdet med de små poder.

Børn er velkomne i privaten
Selvom børnene hos mig har et rum hvor der kan findes en masse sjovt legetøj, så betyder det ikke at børnene så ikke må være i resten af huset.  Som børnepasser er det svært at aflukke hele huset, især hvis det er indrettet som det jeg bor i. Derfor har børnene også fri mullighed for at gå rundt i hele stueetagen.

Når vi skal spise og lave kreative ting, så sidder vi i køkkenet. Jeg har puslerum i baggangen med udsigt over legepladsen i haven. I den store have er der mulighed for masser af god leg. Det er også baggangen at børnene har deres garderobe. I forgangen er der altid plads til 4-5 barnevogne, så de står altid varm og tørt.

4